Om os

Uregiganten er en 100% dansk netbutik og alle vores varer sendes til dig direkte fra vores lager. Uregiganten sælger de kendte mærkevareleverandører som Skagen Design, Fossil, Michael Kors og Tommy Hilfiger. Det er også hos os, du finder danske designerure - Copenhagen Watches, Chris Copenhagen, Mermaid Stories, Pilgrim og GarMa. Vi har også altid tilbud på børneure. Du kan også finde en ny urrem hos os. Hos Uregiganten kan du også finde et stort udvalg af billige ure fra mindre kendte mærker.

Vi kan ikke bryste os med at være autoriserede leverandører af alle vores mærker; men vi kan på baggrund af vores samarbejde med vores grossist – den største ur grossist i Tyskland – garantere 100 % ægthed for både ure og smykker.

Uregiganten ønsker at tilbyde vores ure til absolut attraktive og konkurrencedygtige priser, ligesom vi har tilstræbt os at opbygge vores web-shop, så den er indbydende og overskuelig at handle i.

Uregiganten leverer naturligvis varerne med Fri Fragt i hele Danmark via GLS – og så er der selvfølgeligt fri returret. Vores handelsbetingelser finder du i øvrigt på menupunktet "Vilkår".

Hvis du har srørgsmål til os, så send venligst en mail til: info@uregiganten.dk - Vi vil så svare dig snarest muligt og altid indenfor 48 timer..

Vi håber, at du bliver glad for at handle i vores e-mærke certificerede butik.

Med venlig hilsen

UREGIGANTEN

 

Uregiganten ejes af SMART2YOU APS, Cvr.nr. 33049269.