Fortrydelse

Som kunde hos UREGIGANTEN kan du fortryde dit køb indenfor 30 dage efter at du har modtaget varen.

Uregiganten yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager dine varer. Du har pligt til at meddele Uregiganten f.eks. ved mail - info@uregiganten.dk - , hvis du ønsker at returnere varen. Derefter har du 14 dage til at returnere varen. Du kan fortryde købet, selv om varen har været brugt. Du kan læse mere om varens stand nedenfor.

Varen anses for værende brugt, hvis den har været brugt ud over det, hvad der er muligt at afprøve i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. Du vil blive faktureret for en evt. værdiforringelse.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, så kan du

  1. udfylde en standardfortrydelsesformular. Formularen finder du ved et trykke her
  2. printe formularen
  3. printe en gratis pakkelabel til returnering af uret - den finder du ved at trykke her
  4. send den udfyldte formular sammen med dit ur som pakkepost med GLS

Så snart vi har modtage og vurderet varen vil vi tilbageføre det fulde beløb eller et beløb ud fra en konkret vurdering jf. ovenfor.

De specifikke regler for at benytte fortrydelsesretten finder du her:

Fortrydelsesret: 
Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@uregiganten.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. 
Hvis du følger returneringsvejledningen (menupunkt på hjemmesiden) fra Uregiganten er det fragtfrit at returnere varen. Hvis du vælger at returnere varen på anden måde er det dig selv, der skal afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Varens stand, når du sender den retur:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Uregiganten refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Smart2You, Skejbygårdsvej 172, dk-8240 Risskov
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og efter direkte aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse