Vilkår og persondata politik

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Uregiganten - betingelserne følger reglerne i forbrugeraftaleloven.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Uregiganten.

Dokumentation og vejledning: 
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Uregiganten. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Uregigantens side, er denne af vejledende art. Uregiganten indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport: 
Levering af varer fra Uregiganten anses for sket, når du har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med det forsendelsesfirma, der er valgt på ordretidspunktet. Vi benytter os af GLS som fragtselskab. Leveringstid fremgår af varebeskrivelsen og tilstræbes at være 2 - 3 arbejdsdage for lagervarer, hvorimod leveringstiden forventes at være mellem 5 - 7 arbejdsdage for varer, der ikke er på lager på ordreafgivelsestidspunktet eller som ligger på vores fjernlager.
Ordrer fra Uregiganten leveres fragtfrit. Ved varer, der ønskes leveret direkte på din adresse bliver faktureret med kr. 43,75 inkl. Moms. Levering et nærmere specificeret sted, f.eks. et skur ”Deposit” faktureres med et yderligere tillæg kr. 12,50 inkl. moms.

Risikoen for varerne: 
Risikoen for varer købt hos Uregiganten overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamationsret: 
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. 
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.  

Garanti: 
De fleste varer, der leveres fra Uregiganten er omfattet af en fabriksgaranti fra fabrikantens side. Denne garanti vil være forskellig for de enkelte varers leverandører (fabrik) og vil ofte fremgå af de papirer, der følger varen. Det er altså ikke en garanti der tilbydes af Uregiganten, derfor skal henvendelser i forbindelse med dette rettes til rette leverandør(fabrik). Ved garanti reklamationer skal vi gøre opmærksomme på, at garantien ikke omfatter:
• Batterier, glas, krone, alle typer remme og lænker samt udvendigt monterede glaskrystaller eller anden form for udsmykning
• Skader som følge af forkert håndtering, manglende pleje, ulykker, eller normal slitage.
• Vand skade, medmindre uret er vandbeskyttet til mere end 3 atm.

Pris og betaling: 
Hos Uregiganten kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, JCB (0,00 Kr. + 1,25% Betalingsgebyr + moms), American Express (0,00 Kr. + 1,25% Betalingsgebyr + moms), Mobilpay og Paypal (Gebyr jf. Paypals bestemmelser).

Reservation af beløb:
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:
    1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
    2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

OBS:Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside. 
Alle priser hos Uregiganten - på web-adressen https://www.Uregiganten.dk - er inkl. moms. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
Du kan også vælge betaling via ViaBill eller AnyDay. Hos deisse virksomheder er der forskellige kreditgrænser og betingelser. Betingelserne kan du læse mere om på ViaBills hjemmeside – https://viabill.dk/ eller på AnyDays hjemmeside https://da.anyday.io/

Fortrydelsesret: 
Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@uregiganten.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. 
Hvis du følger returneringsvejledningen (menupunkt på hjemmesiden) fra Uregiganten er det fragtfrit at returnere varen. Hvis du vælger at returnere varen på anden måde er det dig selv, der skal afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Varens stand, når du sender den retur:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Uregiganten refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
Varen sendes til:
Smart2You, Skejbygårdsvej 172, dk-8240 Risskov
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og efter direkte aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse

Købsgaranti:
Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os. Købsgarantien omfatter privatpersoner med adresse i Danmark. Hvis en butik ikke påtager sig sit lovbestemte ansvar og løser problemet relateret til et køb inden for 60 dage, træder garantien i kraft. 
Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner koster intet og tager kun et par minutter! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti.
Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af ødelagt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig personligt.
Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien erstatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.
Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige betingelser for Købsgarantien.
Vi er en af de udvalgte butikker, som er omfattet af PriceRunners Købsgaranti. På PriceRunner er de butikker, der indgår i garantien, markeret med Købsgaranti-symbolet i forbindelse med deres navn. Formålet med Købsgarantien er, at kunder skal kunne føle sig trygge, når de handler på nettet.

Nyhedsbreve: 
Sendes alene til dig, hvis du har anmodet herom ved udtrykkeligt at have sagt "ja tak" til dette i en "checkbox" i forbindelse med aftaleindgåelsen eller på vores hjemmeside. Aftalen om at modtage nyhedsbreve kan til en hver tid tilbagekaldes. Kontaktoplysninger videregives IKKE til tredjemand jf. vores persondatapolitik.

Uregiganten ejes af Smart2you Aps - CVR.nr. 33049269. Skejbygårdsvej 172, 8240 Risskov.


Persondatapolitik hos Uregiganten

Uregiganten indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi indhenter kun dine persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos os.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
 Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler: 
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og de med handlen forbundne services.
Vi indhenter oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. Se i øvrigt Cookies ovenfor.

Den dataansvarlige:
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på uregiganten.dk er Smart2you Aps, Skejbygårdsvej 172, 8240 Risskov, Cvr-nr. 33049269

Behandlingsgrundlag og formål: 
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse og en leveringsbekræftelse, samt hvis der måtte være behov for at uddybe detaljer omkring din bestilling. 
Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse (af sikkerhedsmæssige årsager). De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare (Bogføringslovens krav for opbevaring af fakturainformation).

Andre modtagere af personoplysninger: 
Vi sælger eller overføre ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. enten GLS eller PostNord med henblik på levering af dine indkøb.
Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Som databehandlere ud over DanDomain anvender vi MailChimp til udsendelse af vores nyhedsbreve, og vi anvender Shipmondo til udprintning af fragtpapirer.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder: 
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
At få adgang til at få rettet/ændret dine persondata
At få slettet persondata, som ikke længere er relevante for den handel, du har indgået med os
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. 
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@uregiganten.dk

Klageadgang:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@uregiganten.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DA

Standardfortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: UREGIGANTEN.DK
c/o Smart2You Aps
Skejbygårdsvej 172
8240 Risskov
e-mail: info@uregiganten.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: 


Bestilt den: _______________________________      Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08-12-2023